U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Gentbrugge » Tuinprojecten Lieven

Tuinprojecten Lieven

Rodebeukenhof 6
9050 Gentbrugge (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0485735878
Fax: -
BTW-nr: BE0734521216
Afbeelding › Tuinprojecten Lieven Een tuinaannemer zoeken in Gent is niet evident. Vaak zijn er bepaalde werken die uitgevoerd moeten worden en u wil uiteraard dat deze op een correcte en kwaliteitsvolle wijze worden gerealiseerd. De bedoeling is immers om een investering te doen waar u nog lang geniet van wil hebben. Bij Tuinprojecten Lieven krijgt u de garantie van die tevredenheid achteraf.

In eerste instantie wordt er een plaatsbezoek ingepland. Daarbij worden uw wensen en verwachtingen besproken. In een volgende stap volgt er een offerte die alle kosten dekt. Op die manier heeft u de zekerheid van het totale project, ongeacht eventuele vertragingen. Tot slot wordt de tuin proper opgeleverd en kan u onmiddellijk genieten van uw tuin. Op alle werken wordt eveneens garantie gegeven.

Tot slot wordt er getracht om ecologisch verantwoord te ondernemen. Dit gaat van investeringen in emissievrije machines en inperking van het gebruik van pesticiden, tot de aankoop van een nieuwe bestelwagen met de strengste euronorm (cfr. toegang LEZ zones) en het beperken van papieren facturen en gebruik van kleur bij het printen.

Voorbeeld van projecten:
- gazon renovatie, gazon aanleg, gazon ophogen
- plaatsen van omheining
- snoeien en beplanten
- ...

Voor meer informatie nodig ik u graag uit op de website van Tuinprojecten Lieven.
Diensten: Tuinaannemer, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Snoeien, Boomverzorging, Afsluiting/omheining plaatsen, Oprit aanleggen, Gazon aanleggen, Gazon renovatie/herstel, Beplanting voorzien
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 20 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy