Vind tuinmannen door heel België


Of kom direct in contact met tuinmannen via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Tuinman Denderleeuw

Hieronder vindt u een overzicht van alle tuinmannen in Denderleeuw. Voor een overzicht van tuinmannen in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar tuinman Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met tuinmannen om via één e-mail in contact te komen met meerdere tuinmannen tegelijk.

1

Glareolus BVBA

Lindestraat 186, 9470 Denderleeuw (Oost-Vlaanderen)
Tel: -, Fax: -, BTW-nr: BE0889749128
Website onbekend
Standaard tuinonderhoud (onkruid wieden en snoeien).

Onkruiden kunnen ecologisch bestreden worden door ze te verwijderen voordat er zaadvorming optreedt. Het telkens reduceren van de aanwezige wortelkruiden zal het onkruid uitputten. Het aanbrengen van bodembedekkers en of vaste planten zal maken dat onkruiden minder kans maken.

Snoeien is een kunst. Naargelang de plant is er winter of zomersnoei. Snoeien is niet zomaar inperken van hagen en struiken. Snoeien heeft een functionele betekenis met als resultaat een betere schermhaag.

Momenteel is er een Buxus probleem. De Buxusstippelmot rups vreet de Buxus aan. Kan moeilijk bestreden worden. Opteer voor een grondige snoei. Of vervang de struiken in planten die als Buxus vervanger worden aangeprezen : Cotoneaster (rode bessen), Ilex crenata (ook gemakkelijk in vormsnoei te houden).
Diensten: tuinonderhoud, snoeien hagen en struiken
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Glareolus BVBA

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Denderleeuw by JBB Media